Tıp Fakültesi Dönem-2 Öğrencimiz Veysel Kemal TUNCER, Dr. Öğr. Üyesi Gamze ÖZBEK GÜVEN danışmanlığında TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında “Tıp Öğrencilerinin Olağanüstü Süreçlerde Öğrenme Yaklaşımlarının ve E-Öğrenime İlişkin Deneyimlerinin Belirlenmesi: Kesitsel Bir Analiz” başlıklı çalışmada yardımcı araştırmacı olarak destek bursu kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını ve örnek olmasını diliyoruz.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır. Başvurular 14 Kasım 2023 saat 17.30’a kadar TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (tybs.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılabilecektir.

Yazar: Gamze Özbek Güven

Tıp Tarihi ve Etik AD. öğretim üyesidir.